27/05/2019 10:41:46 - 27/05/2019 10:41:46 - 9811 Okunma

Üniversitemiz Gıda Mühendisliği bölümü öğrencilerinin hazırladıkları proje TÜBİTAK’tan destek almaya hak kazandı.

Sercan SEVİM, Onur AKTAŞ ve Damla AKTAŞ'ın "2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Harun URAN'ın danışmanlığında hazırladıkları "Havuç ve Enginar Lifi İlavesinin Ekmeğin Kalite Özelliklerine Etkisi" başlıklı projeleri  TÜBİTAK tarafından kabul edildi.

Başarılarından dolayı proje danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Harun URAN ve öğrencilerimizi kutlarız.

TÜBİTAK Başarı KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi