27/05/2019 10:43:31 - 27/05/2019 10:43:31 - 14190 Okunma

Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları proje TÜBİTAK’tan destek almaya hak kazandı.

Zeynep GÜNDÜZ, Aylin GÜRÜN, Cennet DAL ve Berfin KARAHAN isimli öğrencilerimiz, “2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı” kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Bayram ÇETİN danışmanlığında hazırladıkları “Meyveli Labne Peynirinin Organoleptik, Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi” başlıklı projeleri ile TÜBİTAK’tan destek almaya hak kazandı.

“2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı” kapsamında Üniversitemize ilk kez destek verilmiştir. Başarılarından dolayı Proje danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bayram ÇETİN ve ekibini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

TÜBİTAK Sanayi Başarı KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
TÜBİTAK

Önemli Bağlantılar

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi