10/02/2021 13:03:05 - 10/02/2021 13:03:05 - 1811 Okunma

"Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma" programı kapsamında Üniversitemizin Ar-Ge Stratejisi ve Yol haritası hazırlık çalışmalarının yürütülmesi aşamasında Üniversitemiz ve TÜBİTAK TÜSSİDE tarafından Kırklareli’nde Süt ve Süt Ürünleri, Bitkisel Yağ, Et Ürünleri, Arıcılık Ürünleri ve Bağcılık Ürünlerinde faaliyet gösteren sektör temsilcileriyle birlikte 26.01.2021-03.02.2021 tarihleri arasında online çalıştaylar düzenlendi.

Zoom programı üzerinden düzenlenen çalıştaylara; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR, TÜBİTAK TÜSSİDE Enstitü Müdürü İsmail DOĞAN, Başuzman Araştırmacı Barış ÇARIKCI, Uzman Araştırmacı Seda CELEP, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Teknoloji Transfer Ofisi, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi, Gıda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü temsilcileri  ile sektör temsilcileri katıldı.

Çalıştaylarda, seçilen sektörlerin bölgesel ve ulusal rekabetçilik açısından mevcut durumları değerlendirilerek sektörlerin daha rekabetçi olması için gerekli olan ihtiyaçlar belirlendi. Kırklareli Üniversitesi ile işbirliği imkânları değerlendirildi.

Çalıştay KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
1
2

Önemli Bağlantılar

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi