26/05/2024 11:00:16 - 18/07/2024 11:00:16 - 789 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve eşi Ferah ŞENGÖRÜR Hanımefendi, Türk Mutfağı Haftası “Kırklareli Balkan Şefleri Buluşması” etkinlikleri kapsamında 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü Üniversitemiz Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağında düzenlenen “Büyüklerimizle Kırklareli Yöresel Yemekleri Yapıyoruz" başlıklı atölye çalışmasına katıldı.  

Atölye çalışması etkinliğinde Kırklareli’nin farklı kırsal bölgelerinden kadınlarımız Balkan ülkelerinden gelen şeflerle birlikte Kırklareli'nin yöresel lezzetlerinden olan Brakana Tatlısı, Bin Çocuk ve Kabak Böreği yemeklerini hazırlayarak, yöresel lezzetleri tanıttılar. Düzenlenen etkinliğe Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyen ve öğrencileri de destek verdi.

Düzenlenen Gala Gecesi sunumunun ardından Kırklareli Valisi Birol EKİCİ ve protokol üyeleri tarafından “Kırklareli Balkan Şefleri Buluşması” etkinliklerine katkı sunan; Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Kosova, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Yunanistan şeflerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Türk Mutfağı Haftası

Facebook Twitter Google Plus
.

Önemli Bağlantılar

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi