Üniversitemiz Turizm Fakültesi’nin akreditasyon süreci kapsamında, Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) tarafından gerçekleştirilen saha ziyareti sonrası Akreditasyon Çıkış Bildirisinin paylaşıldığı değerlendirme toplantısı yapıldı.
Toplantının ilk oturumu, Rektörümüz Prof. Dr. Rengin Ak başkanlığında gerçekleştirildi. TURAK değerlendirme ekibi tarafından, Turizm Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümüne ilişkin güçlü yönler ile geliştirmeye açık alanlar detaylı biçimde paylaşıldı. Akademik kadro, eğitim süreçleri, fiziki altyapı ve öğrenci destek hizmetlerine ilişkin gözlemler değerlendirildi.
Toplantının ardından TURAK Takım Başkanı Prof. Dr. Emrah Özkul, Rektörümüz Prof. Dr. Rengin Ak’ı makamında ziyaret ederek değerlendirme sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.
Programın ikinci oturumu ise Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Eylem Özkaya Lassalle başkanlığında gerçekleştirildi. Bu bölümde, akreditasyon sürecinin fakültemizin kurumsal gelişimine katkıları ele alınarak, belirlenen iyileştirme alanlarına yönelik yapılacak çalışmalar değerlendirildi.
klü
