24/12/2025 17:18:30 - 24/12/2025 17:18:30 - 295 Okunma

Üniversitemiz Gıda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ile Gıda Arzı Güvenliği ve Dijitalleşme Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde düzenlenen “Bölgesel Kalkınma Kapsamında Süt ve Süt Ürünlerinde Kısa Tedarik Zincirinin Güçlendirilmesi Çalıştayı ve Bilgilendirme Toplantısı”, geniş katılımla gerçekleştirildi.

Çalıştaya; Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Levent Taşkoparan, Belediye Başkan Yardımcısı Burak Süzülmüş, Rektörümüz Prof. Dr. Rengin Ak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Eylem Özkaya Lassalle ve Prof. Dr. Meryem Çamur Demir, başta olmak üzere kamu kurumlarının temsilcileri, akademisyenler, sektör paydaşları ve öğrenciler katıldı.

Programda, süt ve süt ürünleri sektörünün mevcut durumu ele alınarak kısa tedarik zinciri yaklaşımı, gıda güvenliği, dijitalleşme, verimlilik ve sürdürülebilirlik konularında değerlendirmelerde bulunuldu. Açılış ve bilgilendirme konuşmalarının ardından gerçekleştirilen masa oturumlarında ise üretim, lojistik, kalite, pazarlama ve tüketici eğilimleri başlıklarında görüş alışverişi yapıldı.

Çalıştay, sektör paydaşları arasında iş birliğinin güçlendirilmesi ve bölgesel kalkınmaya katkı sunacak önerilerin ortaya konulması açısından verimli bir platform oluşturdu.

Etkinlik, değerlendirme sunumlarının görüşülmesinin ardından sona erdi

klü

Facebook Twitter Google Plus
.
.
.
.
.
.
.
.
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi