09/05/2016 10:13:04 - 09/05/2016 10:13:04 - 10524 Okunma

TÜBİTAK tarafından desteklenen "2209/A-Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı" kapsamında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin proje başvuruları desteklenmeye uygun görüldü.

Desteklenecek projeler;

“Oleik Tip Rafine Ayçiçeği Yağının Derin Yağda Kızartma ile Termal Stabilitesinin Araştırılması”; Aylin Mutlu, Kısmet Civek, Merve Tezcan (Danışman: Yrd. Doç. Dr. Buket Aşkın)

“Kocayemiş Meyvesi İlaveli Dondurma Üretim Yönteminin Geliştirilmesi ve Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Parametreler Açısından İrdelenmesi”; Yeşim Gökgöz, Müzeyyen Bayraktar (Danışman: Doç. Dr. Hatice Şanlıdere Aloğlu) 

Öğrencilerimizin TÜBİTAK Başarısı

Facebook Twitter Google Plus

Önemli Bağlantılar

Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi